Телефон: 0877844040

УСЛОВИЯ

Здравейте! За да може Вие нашите клиенти да се чувствате комфортно при пазаруване от онлайн магазин, създадохме прости и ясни правила, които Ви гарантират сигурност и с които може да се запознаете тук: 


Поръчка 

След като направите поръчка в рамките на 24 часа наш служител ще се свърже с Вас, за да Ви даде пълна информация за продукта, доставката и всичко друго което Ви интересува. 


Доставка 

Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт Експрес" в рамките на два работни дни. Може да получите пратката си в някой от офисите на фирмата или до посочен от Вас адрес. Доставката се заплаща от клиента, като до офис на Еконт цената е около 4лв. 


Плащане 

Най-често използваният начин за плащане е чрез "наложен платеж"(заплащате продукта след като го вземете от куриера). Другите ни опции за плащане с карта или банков превод. 


Преглед и тест 

След като получите пратката си от куриера, независимо дали е в офис на еконт, или до адрес, имате право да прегледате и тествате продукта, преди да го платите. Така получавате гаранция, че той отговаря на вашите изисквания за качество и изглежда дори по-добре от на този снимката. 


Връщане 

Имате правото да върнете продукта в 30 дневен срок от датата на получаването му. Единственото изискване е по него да няма следи от употреба и той да бъде във вида, в който сте го получили. За да върнете пратка просто трябва да ни се обадите, за да ни уведомите. Може да изберете най-удобния за Вас начин, по който да ви върнем парите. 


Гаранция 

Ако нещо се случи на нашите продукти поради фабричен дефект, ще Ви го сменим с нов, като всички разходи ще са за наша сметка. 


Защитени права 

Онлайн магазина florentinabags.com и марката "ФЛОРЕНТИНА" са собственост на фирмата "ФЛОРЕНТИНА БАГС" ЕООД и са защитени от закона за авторските права. 


Събиране на информация

Нашия сайт използва бисквитки за да събира информация и да Ви предостави по-добро съдържание.