Телефон: 0877844040

КОИ СМЕ НИЕ?

Image title


Здравейте, приятели!

Ние сме Флорентина Багс. Малка пловдивска фирма за производство и търговия с дамски чанти. Започнахме своята дейност през 2010 година, с желание да създаваме страхотни модни продукти. И ето вече 7 години ние правим български дамски чанти, отговарящи на най-новите тенденции в дамската мода и най-висок стандарт за качество.

Нашата цел е: Да превърнем бизнеса и работата си в нещо което носи радост. Да правим българските жени щастливи и доволни. Да дадем на Вас възможността да пазарувате дизайнерски продукти от световна класа на напълно достъпни цени.

За тази цел ние създадохме онлайн магазина florentinabags.com , където Вие получавате възможността да се възползвате от всички преимущества на доброто пазаруване:

–  Перфектно обслужване

–  Високо качество на продуктите

–  Ниски цени

–  Възможност да върнете продукт, ако решите, че той не е подходящият

Водени от мотото ни, клиентът винаги да бъде доволен, ние оказваме съдействие при всякакви проблеми свързани с дейността ни. Ако има някаква неточност с поръчка, доставка, или определен продукт, винаги ще я разрешим в полза на клиента. Така може да бъдете сигурни, че пазаруването при нас е истинско удоволствие!

Разгледайте нашите продукти и ако има нещо което Ви интересува, не се колебайте да се свържете с нас:

телефон: 0877844040

e-mail: florentinabags.com@gmail.com